F1, Vettel ndërron motor para provave kualifikuese

F1, Vettel ndërron motor para provave kualifikuese

Nuk mjafton të bësh gjithçka mirë në sport, por ka nevojë dhe për pak fat.

Këtë po kërkon dhe Ferrari në Malajzi. Edhe pse ka dominuar sesionet e lira të provave, një problem është gjetur sërish dhe pikërisht te ai që lufton për titullin, Sebastian Vettel.

Gjermani që në sesionin e fundit u rendit i dyti, pati një problem elektrik në makinën e tij.

Inxhinierët, për të mos rrezikuar, vendosën të zëvendësojnë motorin, që është i katërti dhe i fundit për këtë sezon.